Yapay Dikey Bahçe Edinmeniz İçin 5 Neden

Yapay Dikey Bahçe Edinmeniz İçin 5 Neden

Bahçe ve peyzaj için yapay dikey bahçeler oldukça güvenilir bir alternatiftir. Kısa sürede yapılan yapay dikey bahçeler sayesinde eviniz ve iş yerinizde kendinizi doğada hissedebilirsiniz. Bu bahçe tasarımları hem iç hem de dış dekorasyonda daima popülerliğini korumuş bir dekorasyon seçeneğidir. Bitkilerle dekore edilmiş bir yaşam alanı iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ancak canlı bitkilerin bakımı kolay değildir. Bu nedenle size yapay dikey bahçeleri tavsiye ediyoruz. İşte yapay dikey bahçe edinmeniz için 5 neden !

1) Yapay Dikey Bahçelerin Bakım İhtiyacı Yoktur

Canlı bitkiler yetiştirmek emek ve zaman gerektirir. Özellikle dikey canlı bahçelerin bakımı çok zordur. Yapay bahçeler için ise bakım ihtiyacı için çaba göstermenize gerek yoktur. Düşen yaprakları temizlemenize, iç mekan sıcaklığını bitkilerinize göre ayarlamanıza ve en iyi güneş ışığı için bitkilerinizin yerini değiştirmenize gerek yoktur. Çünkü yapay dikey bahçeler daima muhteşem görünürler.

2) Yapay Dikey Bahçeler İyi Hissettiren Rahat Bir Atmosferdir

Göze hoş gelen yapay dikey bahçelerin yatıştırıcı etkisi olduğu için sizi rahatlatır. Bu etki sayesinde kendinizi sakin, dingin ve iyi hissedersiniz. Yapay dikey bahçeleri nasıl ve nereye dekore ederseniz edin bulunduğu ortama rahat, güzel bir atmosfer yayacaktır.

3) Yapay Dikey Bahçelerin Ses Emici Özelliği Vardır

Bakımı oldukça kolay olan ve ortama güzel bir atmosfer katan yapay dikey bahçeler aynı zamanda ses emici özelliğe sahiptir. Bu sayede işyerlerinizde rahatsız edici ses alınır ve dikkatiniz dağılmadan çalışabilirsiniz.

4) Yapay Dikey Bahçeler Sağlık Açısından Faydalıdır

Yapay dikey bahçeler canlı bitkiler gibi oksijen üretemezler. Ancak bilimsel araştırmalar yeşil bitkilere bakmanın sağlık için oldukça faydalı olduğunu söylüyor. Yeşil bitkilere bakmak; gözlerinizi rahatlatır, sinirlerinizi sakinleştirir ve ruhunuzu tazeler. Yapay dikey bahçeler aynı zamanda polen alerjisi olan kişiler ve evcil hayvanı olan kişiler için oldukça idealdir.

5) Yapay Dikey Bahçelerin Uygulama Seçenekleri Çok Yönlüdür

Yapay dikey bahçeler herhangi bir yere kurulabilir. Göz alıcı güzellikte bir duvar dekorasyonu için yapay dikey bahçeler iyi bir seçenektir. Rengarenk çiçekler, yemyeşil yapraklar ve tatlı sarmaşıklar gören herkesi memnun eder. Yapay dikey bahçeleri, bahçenizdeki duvarlarda dekor amaçlı kullanabilirsiniz. Ayrıca yapay dikey bahçeleri çitlerinize de monte ederek hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz.

 

 
 
 
 

BLOG

İLETİŞİM

Her Zaman İletişim Halinde Olalım

Adres

Gülveren Mahallesi Plevne Caddesi No: 296 06350 Mamak/ANKARA - TÜRKİYE

Haritada Göster

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin

İNCELE